Casa Lagar
Casa Lagar 4-6p

Casa Lagar is een gezellige woning met een ruim terras waarbij u kunt genieten van veel privacy. In de zomer is deze woning geschikt voor max 6 personen (3 slaapkamers). In het voor- en naseizoen is deze woning een ruime 4 persoonswoning met een extra zithoek en beschikt dan over 2 slaapkamers.

Klik op de foto voor meer informatie.

Casa Vaso
Casa Vaso 4p

Casa Vaso is onze gezellige 4-persoons woning met twee slaapkamers. Het grote privéterras ligt aan de binnenplaats en het verhoogde terras zorgt voor de ochtendzon in de winter!

Klik op de foto voor meer informatie.

Casa Estavel
Casa Estábulo 4-6p

Casa Estábulo is een heerlijke woning met een groot terras aan de voorkant en een dakterras aan de achterkant, waar je kunt genieten van de zonsondergang. In de zomer is deze woning met drie ruime slaapkamers zeer geschikt voor max 6 personen (3 slaapkamers). In de winter is deze woning een ruim 4-persoons woning met een extra grote zithoek. 

Klik op de foto voor meer informatie.

IMG_20190112_124317.jpg
Casa da Vida 4p

Casa da Vida is een vierpersoons woning met twee slaapkamers en een badkamer. Het grote terras en tuin liggen aan de west-kant van de Quinta waardoor je altijd kan genieten van de avond zon. De grote Alfarobeboom zorgt voor schaduw in de zomer!

Klik op de foto voor meer informatie.

PHOTO-2020-12-23-14-52-13.jpg

                                         Casa Velha 4p

Casa Velha is onze nieuwste aanwinst die in 2020 gebouwd is.

Een knusse woning van 43m2 met twee slaapkamers en een badkamer met separaat toilet. De tuin en het terras van deze woning ligt op het westen. Door de diepe tuin heb je zelfs in de ochtend al zon en de rest van de dag tot dat de zon onder gaat.

Klik op de foto voor meer informatie.