Flexwerken

Schermafbeelding 2021-01-27 om 16.42.33.

Buiten(shuis) werken

Flexwerken in het buitenland. Na maanden thuiswerken, voor velen betekent dit alleen maar binnen werken, ben je toe aan een uitdagende werkomgeving, frisse lucht, weer groen om je heen en niet te vergeten een échte vrijdagmiddagborrel aan de rand van het zwembad (op gepaste afstand). Waar kan dat beter dan onder de Zuid Portugese zon? 

Op onze Portugese boerderij vind je vijf sfeervolle huizen met veel privacy van verschillende formaten die van alle gemakken zijn voorzien. Allen hebben ze een uitgebreide keuken (met vaatwasser), goede bedden, vloerverwarming, airco en natuurlijk goede WiFi. Elk huis heeft een groot privé terras met een loungebank, dinertafel en een barbecue! De grote tuin met zwembad, volleybalveld, tafeltennistafel en veel leuke plekjes om te zitten nodigt je uit om buiten te gaan werken én te ontspannen. Wat wil je nog meer?! 

 

Voor wie?

Ben jij als zzp’er, digital nomad, freelancer, ondernemer, onlinewerker, tekstschrijver etc. vrij om te werken waar je maar wilt? Dan is dit zeker een toffe mogelijkheid! 

 

Er een maand tussenuit om weer nieuwe inspiratie en motivatie op te doen? Dan verblijf je in een van onze huizen mét een eigen werkkamer. Je hebt altijd beschikking over je werkplek binnen met goed internet. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten een lekkere werkplek te creëren, bijvoorbeeld op je eigen privé terras, aan de rand van het zwembad, in onze met bloemen omringde ‘cirkel’ of gewoon midden in de tuin. Dat maakt (tijdelijk) wonen en werken op Quinta da Vida zo heerlijk! 

 

Liever met meer mensen komen (max 4 pers per huis)? Dan hebben we een gezellig huis met twee slaapkamers en twee badkamers en een heerlijke (flex)werkplek op 5 minuten rijden bij Creative space O Tartufo. Ook zij bieden sfeervolle werkplekken, bijvoorbeeld een privé kamer, gedeelde kamer, bureau in de grote ruimte, de patio of zelfs op het dakterras! Onbeperkt en gratis koffie, thee en water. Zelfs voor de lunch hoef je je geen zorgen te maken, je kan die daar gewoon bestellen. 

Reizen tijdens Corona

We kunnen er niet meer omheen, Corona. Iets wat de wereld in z’n greep houdt. We snappen dat dit je misschien tegenhoudt om er toch op uit te gaan maar er zijn ook redenen om tóch die stap te zetten. In de Algarve is het erg rustig qua Corona gevallen. Dit is vanaf het begin van de pandemie al zo. Hoe dat kan? In de Algarve is het erg rustig, mensen hebben veel ruimte en bijna alles speelt zich af in de buitenlucht. De kans op besmetting is hier dan ook veel lager! Met een vaccinatiegraad van 98% van de Portugese bevolking is Corona hier goed onder controle.

Op onze Quinta is het zeer goed mogelijk om met ruime afstand tot elkaar te werken, sterker nog je hoeft de andere gasten niet eens te zien als je dit niet wilt. Dit verkleint dus ook nog eens het besmettingsrisico! 

Kijk voor de meest actuele informatie rondom reizen en corona op de website van de Rijksoverheid.

Reactie van Lisanne die bij ons heeft gewerkt (Jan/feb 2021):

"Ik had overlegd met mijn baas of ik langer kon blijven. Hij zei: 'Doe wat je moet doen, je levert nu beter werk dan toen je  thuis werkte in Nederland.' 

Kosten voor 2 personen voor 4 weken

     -       Comfortabele woning met vloerverwarming en airco

     -       Schoonmaakster

     -       Eigen werkplek aan huis (met print mogelijkheden)

     -       Autohuur (zonder creditcard, gratis extra bestuurder en ALL risk verzekerd) 

     -       Elke week een vrijdagmiddagborrel 

     -       Pizza avond 

Vanaf €2400,- (dus €1200,- per persoon)

Andere specifieke wensen? Laat het ons weten, er is van alles mogelijk. 

Optionele extra's:

    -      Extra werkplek extern                              €200,- per week (Fulltime*)

    -      Extra werk beeldscherm                           €50,- per verblijf

    -      Headset                                                         €20,- per verblijf

    -      Extra toetsenbord en muis                       €30,- per verblijf

    -      Laptop standaard                                        €30,- per verblijf

Recreatieve opties:

    -      Fitness abonnement bij CrossFit            €60,- per maand

    -      Golflessen                                                     €50,- per uur

    -      Racefiets/mountainbike huur vanaf      €14,- per dag

    -      Yogales                                                          €10,- per keer 

    -      SUP board                                                     €15,- per keer

    -      Massage                                                         €45   per uur of €65 voor 90 min

Alle extra opties zullen wij voor jullie regelen. Dus geen gedoe! 

Prijzen gelden vanaf 1 november 2022 t/m 9 april 2023.

* Externe werkplek is ook per dag(deel) te boeken.

Klik op de link voor meer informatie: Creative Space O Tartufo

Reactie van Julia die bij ons heeft gewerkt (Juni 2021):

Mijn vriend en ik werken al sinds maart 2020 zo goed als onafgebroken vanuit huis. Hetzelfde werk doen, maar dan vanuit Quinta Davida, voelde daardoor echt als een verademing! Een eigen werkkamer, een groot terras met veel schaduw waar je kunt werken, een volledig ingerichte keuken, en natuurlijk een enorme tuin en heerlijk zwembad, zodra de werkdag voorbij was hadden we beiden gelijk een vakantiegevoel. Gecombineerd met de fijne omgeving en geweldige gastvrijheid van Mayke en Gust, de perfecte flexwerkplek.