Omgeving & activiteiten

Quinta da Vida ligt op een klein half uur rijden van het vliegveld Faro vlakbij het plaatsje Moncarapacho. De quinta heeft een gunstige ligging wat betreft uitvalswegen. U zit binnen twee minuten op de snelweg richting Faro/Albufeira of de andere kant op naar Tavira en Spanje. Ook bent u in tien minuten in Olhão waar zich grotere winkels en supermarkten bevinden.

 

De directe omgeving van de boerderij is een oud agrarisch landbouw gebied met prachtige oude olijfbomen. Er zijn verschillende boerderijtjes en huizen aan ‘het pad’. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in de buurt en toch kunt u genieten van de rust en privacy.

De quinta kijkt uit over de heuvels van de Algarve waar u goed kunt mountainbiken, wandelen, motorrijden etc. Binnen vijf minuten van de Quinta rijdt u zo de hogere heuvels in met een erg mooi uitzicht!

Als u meer richting het zuiden rijdt komt u bij het dichtbij gelegen dorpje Moncarapacho. Hier vindt u een kleine supermarkt, postkantoor, apotheek, pinautomaat en benzinepomp. Ook is er hier een aantal restaurants waar u heerlijk kunt eten.

 

Vanaf Quinta da Vida is het ongeveer 10 minuten rijden naar het dichtstbijzijnde strand in Fuseta. Hier vindt u een leuke strandtent en verschillende barretjes. Ook kunt u vanuit daar met een ‘watertaxi’ naar een van de waddeneilanden.

 

De Algarve staat bekend om haar vele golfbanen. Het klimaat in Portugal zorgt ervoor dat u het gehele jaar kunt golfen op de mooiste banen. In de nabije omgeving op ongeveer een half uur rijden liggen zeven golfbanen voor ieder niveau. Geïnteresseerd in golf? Gust is golfprofessional en geeft golfles in de Algarve. Voor meer informatie over het golfen zie het kopje ‘Golf’.

In onze schuur vind u nog meer tips en informatie wat door ons en onze gasten verzameld is. Voelt u zich vrij om dit aan te vullen! Voor een online overzicht van alle activiteiten in de Algarve kijk op: Vakantie oost Algarve facebook pagina

Geen facebook? Geen zorgen, je kunt ook alle tips en informatie vinden op www.vakantieoostalgarve.nl

Bel voor meer informatie

+351 91 293 4949

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
Deuren in Olhão