top of page

Over ons

Wij zijn Gust (36) en Mayke (33) en samen met onze zoontjes Bob (3) en Sam (1) wonen wij met veel plezier al weer 7 jaar in Portugal.

In 2016/2017 hebben wij de Quinta (boerderij) volledig gerenoveerd tot vijf prachtige woningen. Met veel plezier en trots laten wij dit graag aan je zien!

Samen runnen wij Quinta da Vida en zullen er voor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je vakantie. We zijn altijd in de buurt om je te voorzien van leuke tips over de omgeving, gezellig even te kletsen of als je hulp nodig hebt.

Wij respecteren uiteraard ook je privacy!

familyphoto.jpeg
Bim.jpeg
Billy.jpg

Onze honden Bim en Billy horen bij onze Quinta familie en lopen vrij rond over het terrein. Het zijn echt mensen liefhebbers en komen dus ook graag eens langs voor een knuffel en een aai. 

Ze zijn erg lief voor kinderen!

Verder hebben we nog een aantal kippen

die elke dag verse eieren leggen.

Deze mag je zelf uit het hok pakken.

Ook houden de dames erg van alle etensrestjes!

In 2016/2017 hebben wij de boerderij volledig gerenoveerd. Van een oude vervallen gebouw naar een prachtig gerenoveerde Quinta!

Wat er allemaal aan moest gebeuren? Eigenlijk alles. Alleen de dikke buiten muren zijn blijven staan. Voor de rest is alles nieuw. Nieuwe riolering, waterleidingen, electra, airconditioning en de vloerverwarming. Verder alle daken geïsoleerd en vernieuwd, alle muren gestuukt en opnieuw geschilderd. 

Ben je benieuwd naar hoe de rest van de verbouwing eruit heeft gezien?

We hebben de verbouwing in een aantal foto's samengevat.

IMG_2418.JPG
bottom of page