Overwinteren bij Quinta da Vida

Wilt u graag de koude natte winters in Nederland ontvluchten en liever in een land met een heel aangenaam klimaat kunnen verblijven? Dan is overwinteren bij Quinta da Vida een goede optie. In het laagseizoen (november t/m half april) is er de mogelijkheid om bij ons te komen overwinteren. 

 

Het klimaat is in de wintermaanden zeer aangenaam. Met temperaturen die overdag tussen de 14 en de 18 graden liggen is het heerlijk om buiten te zijn. Tijdens de echt koude dagen komt de temperatuur zelden onder de 10 graden. Wel is er tijdens de wintermaanden meer kans op regen. 

Onze woningen zijn zo ontworpen dat ze zowel in de zomer als in de winter heel aangenaam zijn om in te wonen. Alle vier de woningen zijn op de begane grond voorzien van vloerverwarming (ook in de slaapkamers en badkamers). De keukens die van alle gemakken zijn voorzien zoals o.a. een vaatwasser, inductiekookplaat, oven en grote koelkast, zorgen ervoor dat u niks hoeft te missen. Casa Lagar en Casa Estábulo zijn voorzien van een extra grote leefruimte. Dit houdt in dat de woningen dan twee 2-persoonsslaapkamers hebben.

Gedurende de dag vindt u op uw privé terras altijd een plekje met zon.

Mooie vetplant in de tuin

Uiteraard is er ook televisie en internet aanwezig. De TV ontvangt alle Nederlandse zenders, inclusief alle sportzenders. Internet is gratis te gebruiken. 

Natuurlijk krijgt u linnengoed, badlinnen en keukenlinnen. Wij zullen er voor zorgen dat u twee wekelijks schoon bedlinnen krijgt, handdoeken kunt u zo vaak wisselen als u wilt. Ook zal er twee wekelijks schoongemaakt worden zodat uw huis weer lekker fris is.

Tarieven

Minimale aaneengesloten huurperiode is 4 weken. 

De kosten zijn €375,- per week voor Casa Lagar en Casa Estábulo. Casa da Vida is €350,-en €325,- per week voor Casa Vaso en Casa Velha. 

Prijs is inclusief linnengoed, twee wekelijkse schoonmaak en linnengoed wissel, gebruik van de vloerverwarming, elektra, water, TV en internet en de eindschoonmaak. Er zijn geen verdere verplichte kosten. De prijzen zijn altijd gebaseerd op een verblijf voor 2 personen

Wilt u vrienden of familie ontvangen dan kan dat in overleg en tegen een kleine onkostenvergoeding van €10,- per persoon per nacht. 

Bij aankomst zal altijd een contante borg van €300,- worden gevraagd.

Eventuele schade zal met de borg worden verrekend. Is er geen schade? Dan krijgt u uw borg gewoon terug.