Casa Vaso (4p)

'Casa Vaso' is vernoemd naar een grote pot die vroeger in de deze woning stond. Hij werd gebruikt voor de opslag van olijfolie. Deze pot stond ingemetseld in de vloer om zo de koelte in de pot te houden. Deze woning was vroeger bedoeld voor de opslag van voedselvoorraden,  hooi en stro. De huidige woon- leefkeuken was voorheen de stal waar ezels stonden die werden gebruikt om de olijfpers draaiende te houden en de akkers om te ploegen. Verschillende oude elementen zijn behouden gebleven. 

 

Nu is de woning is geschikt voor 4 personen. Op de begane grond bevindt zich de  woon- leefkeuken met onder andere een vaatwasser, grote koelkast en oven. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers. De hoge 'lichtstraat' in deze slaapkamer zorgt voor een prachtig lichtinval. Ook de badkamer is op de begane grond en heeft een inloopdouche en toilet. Via de trap bereikt u de oude hooizolder die nu dienst doet als een gezellige tweepersoonsslaapkamer. 

 

Via de grote openslaande deuren loopt u buiten uw privé terras op waar u de hele dag kunt genieten van zowel de zon als de schaduw. Uw terras heeft een buitenwoonkamer met heerlijke loungeset, een buitenkeuken met barbecue en grote eettafel.

Deze woning beschikt tevens over de volgende faciliteiten:

- Buitendouche

- Airconditioning in de slaapkamers

- Gratis wifi

- TV met alle Nederlandse zenders

- Barbecue

- Alle bedden kunnen los van elkaar gezet worden

- Vloerverwarming op de begane grond (’s winters)

- Gebruik van het zwembad (50m2) met ligstoelen en parasols

- Gebruik gemeenschappelijke ruimte

- Parkeerplaats aan de voorzijde van de quinta

Tarieven 2019/2020:

Prijzen zijn per week:

 

Januari, Februari, Maart, November, December         

    €500,-

April, Mei, Juni, September, Oktober

    €650-

Juli  en augustus     

   €850,-

Prijzen zijn inclusief beddengoed, bad- en keukenlinnen en eindschoonmaak.

Huurt u twee weken of langer achter elkaar? Dan wordt er iedere week het bedlinnen, bad- en keukenlinnen verschoond. Tussentijdse schoonmaak mogelijk tegen extra kosten.

1/1
Bel voor meer informatie

+351 91 293 4949

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon